A mai trecut o zi

O zi în care am mai scris câteva rânduri în cartea vieții, o zi în care am învățat ceva nou.

Deși, la ora asta sunt foarte obosită, mă uit în urmă și sunt fericită, că am mai făcut ceva important pentru mine, dar și pentru alții.

Astăzi am avut 2 spectacole, am fost și am încântat  copiii, am încercat să le aduc un pic de culoare în suflet și un zâmbet pe buze.

Astăzi am stat în fața a peste 200 de copii, am râs cu ei, am trăit împreună suspansul poveștii, am aplaudat împreună, apoi ne-am luat la revedere cu promisiunea, de-a ne revedea.

Deși, colegelor mele de scenă li s-au părut ușor să joace în fața unor copii, mie mi s-a părut mai dificil decât aș fi jucat în fața adulților. Mă gândeam dacă acesția vor înțelege morala de la sfârșitul poveștii, dacă vom putea interacționa cu ei, dacă vor fi deschiși cu noi, și alte lucruri de genul ăsta.

Spre surprinderea mea, copii au fost minunați, s-au destins pe parcursul poveștii, au străbătut cu noi până la final povestea, au savurat din plin momentele umoristice, și ne-au adus la final aplauze furtunoase.

A fost un public minunat, iar ziua asta, a fost cea mai bună! 🙂 Mulțumesc Doamne! Imagine

Advertisements

2 thoughts on “A mai trecut o zi

  1. Copii sunt cei mai buni auditori, cei mai cinstiti .. Ei îti arată pe loc nemultumirea, cască si sunt dezinteresati. Ei arată pe fată cand se plictisesc.
    O intamplare amuzanta spusa de o prietena educatoare : se pregatea sa le spuna copiilor o poveste cu Harap alb, A inceput , dar dupa cateva minute, o fetita, o intreaba brusc :- ” povestea are lup ? ” – prietena mea ii raspunde scurt, intrerupand povestea -“nu”; raspunsul fetitei a fost : ” atunci nu e frumoasa ” 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s