Citate de Irina Binder

Cu toții o cunoașteți pe Irina, minunata scriitoare care ne-a fascinat cu cartea ei Fluturi, și cu postările ei zilnice, care ne înfrumusețează sufletele și dau culoare zilelor noastre.

Mai jos, voi posta câteva citate din cartea “Fluturi” care mi-au plăcut în mod deosebit.

“Prea târziu să te îndrăgosteşti este doar la ultima bătaie a inimii!”

“Necazurile – tocmai ele, care te pun la pământ şi care te fac să crezi că nu vei reuşi niciodată să te mai ridici – te fac să devii puternic. Nu ştii niciodată cât de puternic eşti, până când a fi puternic, este singura ta şansă să supravieţuieşti”.

“Dragostea înseamnă să înţelegi fără explicaţii, să crezi fără dovezi, să auzi fără cuvinte, să vezi cu ochii închişi, să simţi fără atingeri”.

“De câte ori mă aflu în preajma ta fac eforturi disperate să nu te îmbrăţişez…”

“N-aveam nimic atunci când ne aveam pe noi şi totuşi aveam totul!”

“Prefer adevărul care doare decât minciuna care vindecă”.

“Am învăţat că nu merită să plâng după oameni care nu m-au iubit şi m-au abandonat. Ca aceia care m-au însoţit o perioadă pe drumul meu, iar apoi au cotit brusc pe alte drumuri, nu au fost decât nişte umbre care m-au privat de soare…”

“Sunt oameni care, atunci când intră în viaţa ta, vin cu toată încărcătura trecutului lor. Vin cu dezamăgiri, cu dureri, cu complexe şi cu lupte interioare, iar toate acestea, în mod inexorabil vor deveni şi ale tale”.

 “Azi poţi fi cel mai fericit om de pe Pământ, convins că ai totul şi că trăieşti o viaţă perfectă şi frumoasă. Eşti sigur pe viitorul tău, pe visele tale şi pe oamenii de lângă tine. Dar e nevoie doar de o clipă, pentru ca întreg universul tău să se prăbuşească”.Imagine

 

Advertisements

2 thoughts on “Citate de Irina Binder

  1. Eu n-am aflat pana acum de ea, nici nu stiam ca exista vreo scriitoare cu numele asta si doar colind peste tot librariile bucurestene si cele online. Cate carti a scris de zici ca este asa cunoscuta? Pe piata de carti nika 😦

    Intrasem pe blogul asta pentru ca am introdus pe google cuvintele . Ma gandisem ca poate dau de citatelele din cartea “Insula fluturilor” de Sorina Popescu, ultima achizitie pe care am facut-o online de la Editura Scrisul Romanesc. Vroiam sa trimit citatelele pe email unei prietene si imi este lene sa le copiez din carte. Ma si gandeam ca din pacate cartile bune nu sunt foarte bine cunoscute de toata lumea. Ti-o recomand si tie cartea asta pentru ca este greu sa te mai desprinzi de paginile ei. In plus poti sa pui citate exceptionale din ea pe blogul tau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s